Maak je outfit af met gelnagellak!

Wat meeste mensen vergeten tijdens het bijeenbrengen van de perfecte outfit voor je feestje, festival of andere gelegenheid is nagellak. Onder nagellak heb je natuurlijk vele variaties. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor de gewone nagellak. Deze nagellak gaat normaal gesproken maar 2 dagen mee, aangezien normale nagellak vooral voor een eenmalige gelegenheid is. Verder zien we natuurlijk ook van vroeger de ‘French Manicure’ waarbij de nagels alleen met doorzichtige en witte nagellak gelakt worden zodat er een nadruk ligt op de natuurlijke vorm van de nagel. Wat er de laatste tijd vooral in trend is is gelnagellak! Gelnagellak is nagellak die een gel in de nagellak heeft zitten waardoor de nagellak langer blijft zitten.

Wat heb je nodig voor Gelnagellak?

Voor het hebben en het aanbrengen van gelnagellak heb je natuurlijk de gelnagellak nodig. Voor het beste resultaat is het handig om drie soorten gelnagellak in huis te halen. Dit zijn de basis laag. Die breng je als eerste aan op je nagel. Daarna heb je een gelnagellak met kleur nodig, zodat je uiteindelijk de kleur die je wilt uit op je nagels! (of natuurlijk geen kleur als je voor de french manicure look gaat, dit is ook mogelijk met gelnagellak). Als laatst heb je een toplaag nodig over je kleurlaag, zodat je extra protection krijgt tegen mogelijke krassen op je kleurlaag.

Het laatste meest belangrijke item dat nodig is voor het aanbrengen van gelnagellak is een LED lamp of een UV lamp. Door de nagels onder een lamp te laten drogen zorg je ervoor dat de gel in de nagellak uithardt, waardoor de gelnagellak extra lang mooi en glanzend blijft!

Lees tip:  De juiste dresscode voor op kantoor

Let wel op dat je bij een UV lamp de gelnagellak 120 seconde laat uitharden, onder een LED lamp is dit niet nodig, zestig seconde laten uitharden is genoeg.

Het is het makkelijkst om een gel nagellak startpakket te nemen zodat je in een keer alles nodig hebt om gelijk aan de slag te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *