Overhemden mode ook voor lange mannen

Wat precies de reden is weten ze niet, maar er komen steeds meer lange mannen in Nederland! Dat vinden de vrouwen niet erg want die zijn juist gek op lange mannen. Gelukkig speelt de modewereld de laatste jaren ook fijn in op de komst van meer lange mannen. Nog niet zo heel lang geleden was het voor een lange man nog niet zo eenvoudig om een goed passend overhemd te kopen. Of de mouwen en de rug waren te kort of de overhemden zaten als een zak om hen heen omdat ze veel te wijd waren.

Mouwlengte 7 overhemden passen altijd!

Ben jij zo’n prachtige slanke lange man? Dan zijn we bij Mouwlengte 7 erg blij met jou! En jij waarschijnlijk omgekeerd met ons! Heb jij een lengte van minimaal 1.80 meter? Dan zitten onze mouwlengte 7 overhemden bij jou als gegoten, dat weten we zeker. De Mouwlengte 7 overhemden hebben namelijk extra lange mouwen. Maar ook is het gehele overhemd extra lang. Terwijl deze in de breedte gewoon mooi smal rondom het lichaam valt. De Mouwlengte 7 overhemden zijn dus volledig afgestemd op de bouw van een moderne mooie lange slanke man!

Waarom de naam mouwlengte 7?

Overhemden met een mouwlengte langer dan 70 centimeter worden officieel “Mouwlengte 7” genoemd. De mouwen zijn dan ongeveer 5 cm langer dan een normaal overhemd. De naam Mouwlengte 7 komt dus van de 70 centimeter gedeeld door 10 dus eigenlijk 7 decimeter. De mouwlengte wordt in dit geval op Europese wijze gemeten: van de bovenkant van de arm (einde schouderbot) tot de pols. Op de website van Mouwlengte7.com vind je een handige maattabel. Hiermee kun je eenvoudig je eigen maat bepalen. Bestel jouw favoriete overhemd online en je hebt deze binnen enkele dagen thuis. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel op de Maasstraat 89 in Amsterdam!

Lees tip:  Italiaanse herenmode voor de man met stijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *