Sloggi heren ondergoed zit als een tweede huid

Natuurlijk wil je als man dat je ondergoed goed zit en lang mooi blijft. Doorgaans is dat niet het geval. Knellende pijpjes zitten niet prettig en worden al snel lubberende pijpjes na een paar wasbeurten. Niet echt iets om vrolijk van te worden. Ondergoed dat knelt maakt dat je je oncomfortabel voelt, maar met lubberend ondergoed voel je je ook niet op je gemak. Herken je dit probleem? Dan wil je daar natuurlijk snel van af. Probeer Sloggi herenondergoed en mannen je zult je als een vis in het water voelen.

Sloggi het beste ondergoed, ook voor mannen

Sloggi is al jarenlang een bekend ondergoedmerk, dat sinds 1979 vrouwen ondergoed produceert. Als je het over Sloggi hebt, dan denken velen dat het alleen om ondergoed speciaal voor vrouwen gaat en niet voor mannen. Maar niets is minder waar, want Sloggi heeft in de loop der jaren ook een mannen lijn ontwikkeld. Nog geen zeven jaar nadat Sloggi is begonnen met het maken van vrouwenondergoed is er een productie gestart voor herenondergoed. In 1986 lag ook het eerste Sloggi herenondergoed in de winkels. En mannen ga er maar aanstaan, want het assortiment is behoorlijk uitgebreid.

Het Sloggi herenondergoed onderscheidt zich echt van andere merken ondergoed en dat heeft alles te maken met het draagcomfort. Sloggi ondergoed is naadloos en daardoor zit het als gegoten. Sloggi heeft ervoor gekozen om alleen de beste materialen te gebruiken om het ondergoed te vervaardigen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals fijn katoen en lycra. Deze combinatie zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit.

Lees tip:  Prachtige Trouwjurken voor Grote Maten: Ontdek de Elegante Collectie van Unique Bridal

Maar Sloggi herenondergoed zit niet alleen comfortabel, het blijft ook nog eens wasbeurt na wasbeurt in perfecte vorm. Met Sloggi heren ondergoed zijn knellende of lubberende pijpjes verleden tijd. Vooral de Sloggi boxershorts en Sloggi slips zijn favoriet bij mannen en winnen steeds meer terrein ten opzichte van andere merken. Sloggi for Men is een waardige concurrent voor andere modemerken.

Sloggi is als een tweede huid

Zoals al eerder genoemd gebruikt Sloggi combinaties van diverse materialen. En dat komt de pasvorm ten goede. Sloggi herenondergoed sluit dan ook als een tweede huid om je lichaam. Goed zittend ondergoed is belangrijk, want het valt direct op als je ondergoed niet goed zit. Je loopt te trekken en daarnaast straal je een bepaalde onzekerheid uit.

Niet alleen maar Basic

Sloggi heren ondergoed heeft een basic serie, maar kent daarnaast ook de vernieuwde New Spirit en de Active Silver. De jongste Sloggi heet Upgrade. Het perfecte van Sloggi is dat alle modellen in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. Zo kun je kiezen voor neutrale kleuren zoals wit, zwart, grijs en blauw, maar ook uit diverse prints. Voor iedere smaak is er een passende Sloggi.

Tanga, korte pijpjes of lange pijpjes

De tanga (slip) is voorzien van een elastische band, wat zorgt voor een fijn draagcomfort. De luchtigheid van de tanga maakt juist dit ondergoed populair is onder mannen. Daarnaast heb je ook de boxershort. Vind je korte pijpjes te kort, dan kies je toch gewoon voor een Sloggi boxershort met lange pijpjes? Bij Sloggi kan het allemaal. Lange pijpjes beschermen je bovenbenen tegen schurende bewegingen, die je bijvoorbeeld maakt tijdens het fietsen. Ook de boxershort met langere pijpen is vervaardigd van ademend materiaal, zodat transpiratie geen kans krijgt. Elk model heeft een perfecte pasvorm en zorgt ervoor dat je voldoende bewegingsruimte hebt. Het Sloggi herenondergoed bestaat niet alleen uit slips of boxers, maar ook zwemboxers en T-shirts liggen in de winkels. Alle T-shirts zijn gemaakt in dezelfde kleuren als de boxers of slips, zodat het perfect te combineren is onder je outfit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *