Gouden ringen – witgoud is een sterke keuze

Ben je op zoek naar een geweldig cadeau voor jezelf? Of wil je jouw partner eens echt in de watten leggen met een waardevol sieraad, dat de rest van haar leven mee zal gaan? Dan zijn ringen een ideale keuze. Het sieraad is ook voor de drager constant te zien, in tegenstelling tot een halsketting of oorbellen.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Wanneer je denkt aan een gouden ring, denk je vaak aan de goudkleurige ringen. Er zijn echter veel meer soorten gouden ringen. Wil je geen opvallende gouden ring kiezen, omdat het niet bij de stijl past of te pronkerig is? Dan kun je kiezen voor witgoud. Witgouden ringen zijn helemaal in en zijn een geweldig alternatief voor de mensen die niet tegen zilver kunnen, maar die ook geen opzichtige gouden ring willen hebben.

Oog voor detail

Gouden ringen hebben niet altijd de kleur van goud. Dat is een voordeel voor de mensen die met regelmaat naar feesten gaan, of die graag sieraden dragen die gezien mogen worden. Goudkleurige ringen worden al snel in verband gebracht met een huwelijk, maar witgouden of rood gouden ringen niet. Het grootste voordeel komt echter kijken bij het combineren van de sieraden.

Wanneer je een prachtig horloge om je pols hebt van een duur Zwitsers merk, dan wil je dat dit past bij jouw ringen. Heb je een gedetailleerde zwarte wijzerplaat met wit oplichtende wijzers, dan past een witgouden ring hier prachtig bij. Zeker wanneer het wit ook nog eens terugkomt in jouw kleding bijvoorbeeld.

Lees tip:  Snel zekerheid over corona

Combineren en matchen

Ben je op zoek naar een fraaie ring voor jouw partner en heeft deze al verschillende ringen? Bekijk dan eens welke kleur goud nog niet in het sieradenkistje zit. Wanneer je verschillende kleuren goud hebt in het assortiment aan ringen, wordt het een stuk leuker om te combineren. De ringen kunnen onderling gecombineerd worden (vooral wanneer je meerdere elegante en simpele ringen hebt), of kunnen solo gecombineerd worden met een jurk of outfit. Kies je voor een opzichtige ring, die wat groter is of meer versieringen heeft, dan is het interessant om de ring te combineren met andere sieraden. Dat kan het horloge zijn dat we eerder noemden, maar ook een ketting of armband.

De kracht van goud

Gouden ringen hebben een sterke uitstraling en het brede assortiment aan ringen zorgt ervoor dat het makkelijk is om te combineren. De echte kracht van goud, dus ook witgoud, ligt in de waarde. Geef je een sieraad van goud aan jezelf of je partner, dan is dat een investering in de toekomst. De waarde van goud blijft redelijk gelijk of stijgt, wat betekent dat het geschenk over 20 jaar meer waard kan zijn dan nu. Dat is misschien niet iets waar je nu al bij stilstaat, maar witgouden ringen zijn niet alleen een waardevolle investering, het zijn de sieraden die tot de erfstukken gerekend worden en die ook voor de volgende generatie nog erg interessant kunnen zijn. De investering in een witgouden ring is daarmee een stuk interessanter dan het schenken van zilver.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *