ShirtsofCotton overal ter wereld

Shirts van ShirtsofCotton voor alle mannen. Iedere man heeft wel een aantal T-shirts in zijn garderobe om te dragen onder een overhemd of trui. ShirtsofCotton biedt een unieke collectie T-shirts speciaal ontworpen voor alle mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Je kunt de gehele collectie bekijken op ShirtsofCotton.com. ShirtsofCotton T-shirts worden overal ter wereld verkocht en verzonden. Met klanten niet alleen in Nederland, maar tot zelfs in Australië. T-shirts zijn heel makkelijk online te bestellen. Of neem een kijkje op de website ShirtsofCotton.com. Eenmaal besteld worden ze netjes aan huis afgeleverd.

Wat maakt een T-shirt perfect

Het T-shirt met de perfecte fit is voor iedereen anders. Het heeft de perfecte fit wanneer het datgene van jouw lichaam accentueert waar je het meest trots op bent en dat het je ‘probleemzones’ juist verbergt.

  • het moet lekker zacht aanvoelen en lekker om je lichaam aansluiten
  • het T-shirt moet iets langer zijn zodat het niet uit je broek kruipt
  • er mogen geen irritante labels in zitten
  • verschillende dieptes V-hals. (afgemeten op de knoopjes van je overhemd)
  • geen trekkende naden onder de oksels
  • parel witte T-shirts. (die lang wit blijven)

Egyptisch katoen

De perfecte fit weet je nu. De stof is zeker zo belangrijk voor het kiezen van het perfecte T-shirt. De stof is namelijk de bouwsteen van elk kledingstuk. De voorkeur gaat meestal uit naar puur katoen. Dit zorgt ervoor dat het T-shirt lang mee gaat, maar ook in de juiste fit blijft. Eén van de beste katoensoorten is Egyptische katoen vanwege zijn langer vezels. Deze kwaliteit van katoen bestaat reeds meer dan 12.000 jaar en wordt gezien als het beste katoen ter wereld. Veel mannen maken de fout dat ze dikte van de stof verwarren met de kwaliteit. Het tegenovergestelde is in feite waar, want de hoogste kwaliteit katoen zijn vaak lichter dunner en ook nog eens duurzamer.

Lees tip:  Waarom Frankie en Liberty kleding ook bij jouw dochter past

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *