De 3 basics die je niet in je kast kunt missen

Iedereen kent het wel, de basic kledingstukken die je eigenlijk niet mag/kan missen in je kleding. Niemand wilt geld eraan uitgeven maar toch zijn ze erg belangrijk. Je kan ze namelijk het gehele jaar door dragen en combineren met alles in je kast. Maar welke basics kunnen nou niet ontbreken in je kledingkast. Hieronder is er even een overzicht gemaakt.

 

De witte overhemd

Een wit overhemd mag eigenlijk niet ontbreken in een kledingkast van een man. Deze is namelijk multi inzetbaar: je kan het dragen tijdens een avondje uit maar ook naar kantoor. Een wit overhemd is een mooie basis voor elke outfit. Het is hierbij wel belangrijk dat de kwaliteit goed is. Een voorbeeld van een kwalitatief goed merk is PME Legend die overhemden heeft in alle kleuren en maten.

 

Wit T-shirt

Een wit T-shirt kan natuurlijk ook niet ontbreken. Het is fijn om deze te dragen onder een overhemd of gewoon met een leuk vest. Alles kan met een wit T-shirt en zo kan je je eigen outfit zo gek maken als je wilt.

 

De spijkerbroek

Een spijkerbroek is, net als de kledingstukken hierboven, niet uit een man zijn kledingkast te bedenken. Een mooie spijkerbroek kan zowel naar werk gedragen worden als in het weekend. Het is ideaal te combineren en gaat jaren mee (als je er een koopt van goede kwaliteit natuurlijk).

 

Ben jij nou ook opzoek naar mooie basics die jarenlang meegaan? Kijk dan even snel hier.

 

Lees tip:  Je haren goed verzorgen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.