colbert

Simpele tips voor het combineren van je colbert

De meeste mannen die business casual gekleed gaan raken gewend aan een colbert. En een colbert past bij verschillende gelegenheden. Zo is het mogelijk om het te dragen naar een feestje, je schoonouders of een zakelijke afspraak. Er zijn verschillende manieren mogelijk om je colbert te combineren. Zo heb je een nette coltrui voor heren met een colbert, een colbert met business overhemd, een colbert met denim overhemd en een colbert met T-shirt. Hier volgen een aantal simpele tips hoe je je colbert het best kan combineren.

De klassieker: het colbert met business overhemd

Dit is hét klassieke colbert combinatie die je regelmatig bij heren terugziet. Het colbert dat een combinatie heeft met een fel wit of zacht blauw business overhemd. Heel simpel, niet moeilijk en heel doeltreffend. Ja, het valt wel op, maar je kan bij deze colbert combinatie ook kiezen voor wat minder opvallends. Kies dan voor een colbert met in donkerblauwe of grijze kleur.

It’s showtime: het colbert met T-shirt

Het colbert met T-shirt zie je voornamelijk in de showbusiness. Wie kent de bekende presentatoren niet, zoals op bijvoorbeeld Studio Sport, die deze combinatie dragen? Met deze look krijg je een sportieve en modieuze uitstraling. Ga voor dit geval dan wel voor een simpel effen of all-over-print T-Shirt. En dan vooral geen grote prints en glitters, houdt het simpel.

Terug naar basics: het colbert met denim overhemd

Deze combinatie is een must voor elke mannengarderobe. Een denim overhemd (overhemd van spijkerstof) vind je zowel in casual als business formaat. Aan te raden is om hierbij een effen katoenen broek (chino) of spijkerbroek te dragen.

Lees tip:  De 5 ‘must-know’ tips voor vrouwen die een BH kopen

Terug in de mode: het colbert met coltrui

Een nette coltrui voor heren gecombineerd met colbert is weer helemaal terug in de mode. Coltruien met een licht opstaande kraag zitten net zo lekker als een coltrui met lage boord. Misschien niet voor iedereen, maar het komt heel stoer en origineel over. Twijfel niet om deze combinatie een keer te proberen. Direct een stijlvolle colbert bestellen? Bekijk de collectie van Genti Clothing en bestel direct een nette heren outfit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.