De iconische trainingspakken van XPLCT

Comfortabele, eigentijdse kleding met een karakteristieke uitstraling. Het XPLCT trainingspak valt op door zijn eenvoud. Tegelijk trekken de verschillende details de aandacht. De XPLCT trainingspakken zijn met zorg ontworpen. Want de oprichters van XPLCT Studio’s hechten niet alleen grote waarde aan uitstekende kwaliteit. De filosofie achter de ontwerpen is ook van belang. 

Streetwear met het XPLCT trainingspak

Streetwear is een ruim begrip. Sinds de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw was het heel populair om gemakkelijk zittende kleding te dragen. Dit was in de vorm van sportkleding. Hoewel deze manier van kleden toen vooral omarmd werd door hiphoppers en breakdancers, was dit uiteindelijk wel de basis voor de streetwear zoals we die tegenwoordig kennen. Inmiddels is streetwear, zoals het XPLCT trainingspak, een veel gedragen kledingstijl die de naam sportkleding allang ontgroeid is. Bij XPLCT Studio’s hebben ze dan ook een heel eigen identiteit aan de trendy streetwear gegeven.

Voor wie is het XPLCT trainingspak?

Iedere man die zich graag modebewust kleedt, past het XPLCT trainingspak. Zowel letterlijk als figuurlijk. De pakken zijn namelijk verkrijgbaar vanaf maat XS tot en met maat XXXL. Het XPLCT trainingspak bestaat uit een comfortabele jogger, gecombineerd met een hoodie of een sweater. Door de verschillende uitvoeringen van het XPLCT trainingspak heb je als klant dus de keuze uit verschillende stijlen. Een hoodie ziet er bijvoorbeeld net iets nonchalanter uit dan een sweater. Daarnaast heb je zo de mogelijkheid om de verschillende onderdelen van een XPLCT trainingspak met elkaar af te wisselen.

De filosofie van XPLCT Studio’s

Lees tip:  De beste manieren om een ​​paar sokken voor dames te dragen

Alle kledingstukken die bij XPLCT Studio’s ontworpen worden, voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. Dit zie je terug in de stijlvolle ontwerpen, waarbij de nadruk expliciet ligt op creativiteit. Ook over de materialen waar de kledingstukken van gemaakt worden, is goed nagedacht. Deze zijn honderd procent natuurlijk. Hierdoor ben je verzekerd van een prettig draagcomfort. Het idee van XPLCT Studio’s is onder andere dat de kleding voor iedereen toegankelijk moet zijn en moet passen in het alledaagse leven. Dus draag je de XPLCT trainingspakken niet alleen in je vrije tijd in het weekend, maar ook gewoon door de week.

Een eigen kledingstijl met het XPLCT trainingspak

Voor ieder jaargetijde is er een XPLCT trainingspak. Want je hebt niet alleen de keuze uit een broek en een top met lange mouwen. Er is ook een pak met een korte broek en een shirt met korte mouwen. De pakken zijn voorzien van subtiele of opvallende details, zodat je een pak hebt dat helemaal aansluit bij je smaak en kledingstijl. De lange jogger heeft bijvoorbeeld het logo van XPLCT Studio’s in rubber op de achterzak staan. De pijpen van de broek vallen soepel om de benen en lopen smaller toe voor een optimale pasvorm. Vind je het prettig om een oversized pak te dragen, dan heb je daar in het assortiment trainingspakken van XPLCT Studio’s ook keuze in. 
De iconische ontwerpen zijn niet alleen geïnspireerd door de digitale trends die op de voet gevolgd worden. Er wordt bovendien veel aandacht besteed aan de signalen die er vanuit de community gegeven worden. En dat zie je tevens terug in de creatieve designs van de XPLCT trainingspakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *