KNUSSE KUSSENS

Breng sfeer in je huis

Kussens zijn de perfecte woonaccessoires om je huis een frisse make-over mee te geven! Ben jij wel weer uitgekeken op je zithoek maar is een nieuwe bank of een nieuwe kleur op de muur nog een brug te ver? Met nieuwe kussens verander je in een handomdraai de hele uitstraling van je interieur. Door te spelen met verschillende kleurenpaletten kunnen kussens bepalend zijn voor de hele sfeer in je interieur. Of het nou gaat om sierkussens op de bank of een kussenparadijs op je bed. 

Mix van kleuren en materialen

Binnen Sissy-Boy werken we met verschillende collecties. Binnen één collectie passen namelijk alle kussens altijd perfect bij elkaar. In onze nieuwste collectie hebben we gekozen voor frisse kleuren: helder blauw, fris groen en zacht roze. Binnen dit kleurenpalet kun je helemaal los gaan en mixen en matchen met de verschillende kussens. Veel van de kussens hebben kleurrijke prints, dus ben niet bang om met verschillende prints te spelen. Zo creëer je een boho eclectische mix. 

Luxe technieken 

Onze kussens worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stoffen en vaak door middel van een verfijnde methode. Zo creëren we unieke kussens met bijzondere details. Bijvoorbeeld de franjes die langs de zijkanten van een kussen lopen, of gelaagdheid in een print door te werken met half transparante lagen waardoor diepte ontstaat. Ook versieren prachtige borduursels de kussens en zorgen ze voor nét dat beetje extra. 

Houd je kussens langer mooi

Om zo lang mogelijk van je nieuwe kussens te genieten is het slim om er goed voor te zorgen. Dit hoeft helemaal niet veel moeite te kosten! Om ze langer mooi en fluffy te houden is het verstandig om je kussens regelmatig goed op te schudden en (als het kan) om te draaien. Ook kun je ze beter niet te lang blootstellen aan direct, fel zonlicht om eventuele verkleuringen te voorkomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *