Bucket hats op je eerstvolgende festival

Bucket hats zijn een leuke accessoire voor festivals en zomerse dagen. De bucket hat is de laatste jaren enorm gestegen in populariteit. Vooral op festival kun je tegenwoordig niet meer op de hoedjes heen. Of je nu naar een outdoor concert gaat of een tripje naar het strand maakt, een bucket hat moet je sowieso meenemen. Je hoofd wordt door de kleppen van de bucket hat beschermt tegen de zon en zorgt ervoor dat je er goed uitziet terwijl je op pad bent

De populariteit van bucket hats is de afgelopen jaren sterk gestegen en dat is niet voor niets het geval. Ze zijn veelzijdig en passen wat ons betreft bij elke outfit. Of je nu gaat voor een casual look of iets meer trendy, een bucket hat kan een extra dimensie toevoegen aan je kledingkeuze. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals denim, katoen en zelfs leer, dus er is altijd wel een hoed die bij jouw stijl past. Door de ruime keuze aan materiaal kun je goed inspelen op de tempartuur. 

Bucket hats zijn vooral populair op festivals, waar ze worden gedragen door muziekliefhebbers van alle soorten muziekgenres. Maar het is niet alleen de stijl die zo populair is. Bucket hats zijn ook praktisch op festivals, waar het vaak warm en zonnig is. De hoed beschermt het gezicht en de ogen tegen de felle zonnestralen, terwijl het toch een coole toevoeging aan het festival-outfit blijft. Wij vinden dat de bucket hat als eerste mee moet naar je eerstvolgende festival. 

Lees tip:  De iconische trainingspakken van XPLCT

In de wereld van techno zijn bucket hats al helemaal in opkomst. Deze muziekstijl is vaak verbonden met underground feesten en raves, waarbij het dragen van deze hoeden een onmisbaar onderdeel van de outfit is geworden. Techno-liefhebbers zien bucket hats als een manier om hun stijl te uiten en zich te onderscheiden van de massa. Dat vinden wij ontzettend mooi om te zien!

Als je van plan bent om deze zomer naar een festival te gaan, overweeg dan om een bucket hat aan je outfit toe te voegen. Het is een eenvoudige manier om een coole touch aan je outfit te geven. Met een bucket hat zit je dus kortom altijd goed. Kijk goed waar je de bucket hat koopt, een leuke webshop met techno/festival gerelateerde bucket hats is mybuckethat. Deze webshop biedt allerlei soorten bucket hats aan, er zit zeker wat voor je bij. Succes met de zoektocht naar de perfect bucket hat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *