kinderkleding

Ken jij Bampidano kinderkleding al?

Heb jij een kindje? Of ben je in verwachting? Dan heb je veel keus in leuke kinderkleding. Ken jij Bampidano al? Dit merk maakt kinderkleding in maat 50 tot 152 en kenmerkt zich met frisse kleuren en leuke designs. Daarnaast is de stof prettig voor je kindje om in te kunnen bewegen. Denk aan kruipen, leren lopen of gewoon lekker spelen. Bampidano kinderkleding biedt die mogelijkheden voldoende.

Wie is Liliane Heijmerink?

De naam Liliane Heijmerink zegt je misschien niets, maar zij is de oprichter en designer van Bampidano. Je had misschien een Italiaanse of Spaanse naam verwacht, ook een beetje doordat in de naam het woordje bambino zit. Toch komt Bampidano uit Nederland en is dus de creatie van Liliane Heijmerink. Zij heeft mode gestudeerd en dit merk is als een afstudeerproject begonnen. Dit verhaal maakt het kopen van Bampidano kinderkleding nog leuker. Je weet dat het geld dat je eraan uitgeeft naar een Nederlandse ondernemer gaat, die hiermee ieder jaar weer nieuwe kledingstukken aan de collectie toe kan voegen.

Wat kenmerkt Bampidano?

Hoewel Bampidano in 1999 al begonnen is, kwam pas later de collectie voor jongens erbij. Nog steeds biedt het merk ook voor meisjes, een prachtig assortiment. Als moeder zul je niet teleurgesteld zijn wanneer je kleding van het merk online of in een winkel wilt bestellen. De kleding is er in effen kleuren, leuke motiefjes en met tekst. Dus ook voor ouders en kinderen die niet van grote teksten op kleding houden, biedt Bampidano een goede collectie.

Bampidano met korting kopen

Het is altijd slim om jouw kleding in de uitverkoop te kopen. Het lijkt bijna wel of de prijzen van kleding daarop gebaseerd zijn. Want ook kinderkleding koop je in de uitverkoop met 50% korting. Een jurkje is dan bijvoorbeeld 15 euro, in plaats van 30 euro. En dat maakt dat je zomaar wat extra items in jouw mandje gaat stoppen. Denk aan leuke accessoires, een paar sokken of wat extra shirts en broeken. Met kinderkleding is het goed om te weten dat nadat jouw kindje eruit gegroeid is, je de kleding niet weg hoeft te gooien. Goede kwaliteit kleding kun je prima voor een eventueel jonger kindje gebruiken of cadeau doen aan iemand in de familie of uit de buurt.

Waarom hippe kleding voor je kindje kopen?

Een vraag die je regelmatig hoort is: “waarom zou ik hippe kleding voor mijn kindje kopen?” Het antwoord hierop verschilt per vader of moeder. Waarbij de een het belangrijk vindt om hippe kleding voor zijn kindje te kopen omdat het status geeft, kiest een ander het puur op het design. Wanneer je in de uitverkoop kinderkleding van Bampidano koopt, dan betaal je niet veel meer dan goedkopere kinderkleding van anonieme merken. En daarbij heb je met kindermerkkleding vaak mooiere en kwalitatief betere kleding voor jouw kindje. Koop je meerdere items in een keer? Dan kom je vaak al boven het bedrag voor gratis verzending uit. Je bespaart dan ook nog op dat soort kosten. Last but not least, kijk ook voor extra kassakortingen online, want daarmee pak je soms zomaar dat laatste tientje korting op jouw order. Shop dit merk en meer bij www.dekinderkledingwinkel.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *