Op zoek naar een paar stijlvolle sneakers? Kies voor Harris!

Sneakers zijn onmisbaar in de schoenencollectie van bijna iedereen. Het is een veelzijdig type schoen dat bijna elke stijl kan aanvullen. Tegenwoordig evolueert de sneaker en wordt het meer dan alleen een casual schoen. Een voorbeeld hiervan zijn de sneakers van Harris. Deze schoenen worden met de hand gemaakt in Italië en stralen passie en zorg uit. Als je op zoek bent naar een stijlvolle sneaker, of gewoon iets nieuws wilt proberen, dan is de collectie Harris schoenen zeker een kijkje waard.

Ontwerp

Sinds 1913 maakt het merk Harris al schoenen. Het merk houdt vast aan oude methodes om tijdloze en stijlvolle creaties te maken. De schoenen hebben een uniek design met strakke lijnen en iconische combinaties van kleur en patroon. Eenmaal gezien zal het merk altijd herkenbaar zijn. Het silhouet van de Harris sneakers lijkt op dat van klassieke gympen of sneakers, maar het merk geeft er een moderne draai aan met kleuren, patronen, accenten en details. De hoeveelheid werk en passie die in de schoenen zit is duidelijk zichtbaar. Omdat ze met de hand gemaakt worden zijn het schoenen van hoge kwaliteit die elke outfit naar een hoger niveau tillen.

Kleuren en patronen

Bij het bekijken van het werk van Harris valt allereerst het uiterlijk van de schoenen op. Het merk maakt gebruik van verschillende kleuren en materialen en is niet bang om te spelen met patronen en kleurcombinaties. Een veelvoorkomend patroon in de ontwerpen van het merk is het dier patroon, zoals krokodil- of slang patronen. Dit soort patronen wordt vaak geassocieerd met producten met een chique uitstraling en dit gevoel stralen de schoenen van Harris ook zeker uit. Samen met de gedurfde kleuren die Harris gebruikt, ontstaat er een echte eyecatcher. Als je deze schoenen online of op straat tegenkomt, zullen ze zeker indruk op je maken en niet snel uit je hoofd verdwijnen.

Lees tip:  Hoe duurzaam kunnen bedrukte tassen zijn?

Andere soorten schoenen

Harris is niet alleen gespecialiseerd in sneakers. Het merk biedt ook een breed scala aan veterschoenen, enkellaarzen en loafers met dezelfde herkenbare ontwerpstijl als de sneakers. Als je fan bent van de sneakers van Harris, is het zeker de moeite waard om ook eens de andere items uit de collectie te bekijken. Harris is dus een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar stijlvolle sneakers. Met hun unieke design, handgemaakte kwaliteit en gedurfde kleuren en patronen zijn de sneakers van Harris echte eyecatchers die elke outfit naar een hoger niveau tillen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *