leukste kraamcadeaus

5 Tips voor de leukste kraamcadeaus

Het is feest. De baby is geboren. Natuurlijk wil je dan graag op visite en voor de ouders een leuk cadeautje meenemen. Maar wat is leuk om te geven? Vaak krijgen nieuwe ouders al zoveel spullen cadeau. Hoe zorg je er nu voor dat jij met iets bijzonders aankomt? Dit zijn vijf toffe tips.

Een helpende hand

Voor jonge ouders is de eerste periode beste een hele drukke en spannende tijd. In plaats van een cadeau kun je ook een helpende hand aanbieden. Ze zullen je zeker dankbaar zijn als je eens de boodschappen voor hen doet, even helpt met het huishouden of een keertje voor hen kookt. Ben je geen keukenprins(es), dan is een bon om eten thuis te laten bezorgen ook een heel leuk idee!

Een mooi voorleesboek

Voorlezen is goed voor de ontwikkeling van kinderen, zelfs al voor hele kleine baby’s. Voor ouders is het fijn om even speciaal de tijd voor elkaar te nemen. En de baby leert op die manier al heel jong de verschillende klanken van woorden. 

Er zijn speciale boeken die 365 korte verhaaltjes hebben. Dat is perfect om voor te lezen voor het slapengaan en superhandig voor de ouders zelf. Ze hoeven geen verhaaltje te bedenken, ze hoeven alleen maar te onthouden bij elke dag ze zijn gebleven. 

Houten speelgoed

Er is natuurlijk ontzettend veel speelgoed te koop. Mooi houten speelgoed doet het altijd goed als cadeautje. Zorg er dan natuurlijk wel voor dat het veilig en goedgekeurd speelgoed is. Een houten lettertrein of trekfiguur kan gebruikt worden om mee te spelen, maar ook heel goed als decoratie op de babykamer neergezet worden. 

Lees tip:  Yaya online bestellen, wat maakt het zo interessant?

Cadeaus met naam

Zodra de baby is geboren, wordt ook de naam bekend gemaakt. Er zijn ontzettend veel leuke producten te bestellen met de naam van de kleine erop. Van badlakens tot blokkentorens, en van speenkoorden tot rompertjes. Een speenkoord met naam van de kleine is niet alleen schattig om te zien, het is ook gewoon praktisch. Met een clip blijft de speen altijd binnen handbereik van de baby en weet je meteen van wie die is.

Herinneringen vastleggen

De tijd vliegt voorbij. Dat geldt zeker voor eerste weken en maanden na de geboorte. Voor ouders is het dan fijn om de mooiste herinneringen en mijlpalen vast te leggen. Er zijn leuke boekjes en kaarten te koop waarop de ouders de mooiste belevenissen en bijzondere momenten kunnen noteren. Mooi voor later om nog eens op terug te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *