spijkerbroek

Waar moet je op letten als je een spijkerbroek gaat kopen?

Met een spijkerbroek kan je alle kanten op. Deze unieke spijkerbroek zorgt voor een hele goede basis. Met spijkerbroeken is er uiteraard altijd veel keus en iedere persoon kan een geschikte broek vinden. Comfortabele jeans zijn belangrijk, want je wilt waar voor je geld. Echter is de zoektocht meestal een lastige taak. Tien keer naar het pashokje gaan en steeds weer opnieuw concluderen dat de broek het net niet gaat worden: iedereen heeft er mee te maken. Een aantal tips waar je op moet letten als je een spijkerbroek gaat kopen.

Spijkerbroeken met verschillende wassingen

Je hebt met spijkerbroeken te maken met diverse wassingen. Zo heb je wassingen van dark washed denim tot lichtblauw used. En elke spijkerbroek heeft zijn eigen structuur en is hierdoor uniek. Wat je met wassingen kunt doen is je benen benadrukken of ervoor zorgen dat het juist niet goed opvalt. Zo heb je de raw wash en heeft bijna geen bewerkingen. En je hebt de stone wash, gewassen met puimstenen waardoor je een vintage look en feel hebt. De acid wash was ontzettend populair in de jaren tachtig en wordt gebruikt voor een gebleekte uitstraling. Een goede keuze is het merk Red Button. De collectie spijkerbroeken van dit merk bestaat uit verschillende wassingen. Zo vind iedereen een spijkerbroek die bij hem of haar past.

Niet meer dan 3% elastaan

Materiaal is ontzettend belangrijk als je de keuze gaat maken voor een geschikte spijkerbroek. Wil je de perfecte spijkerbroek kopen, dan kies je voor een spijkerbroek met zo min mogelijk elastaan. Is het elastaan van je jeans minder dan 3%, dan weet je dat de broek lang mee zal gaan en niet uit zal gaan lopen. 

Lees tip:  Meerdere tips voor het kiezen van babykleding

De pasvorm

Je vindt jeans op BroekenBinkie.com in diverse pasvormen, wassingen en modellen. Wil je de perfecte spijkerbroek, dan kies je voor een broek die goed zit en een model die bij je past. Het is namelijk zo dat ieder figuur anders is en dat vraagt elke keer weer voor een ander soort model broek. Dit gezegd hebbende is het van belang om voor een spijkerbroek te kiezen waar je je prettig en comfortabel in voelt. Je mag best de tijd nemen om de juiste pasvorm te vinden bij jeans. De bekendste pasvorm is de skinny jeans. Skinny jeans zorgen voor het accent op de benen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *