Jack met verwarming

Jack met verwarming

Persbericht – September 2020

Regatta introduceert het Voltera Protect Jack, een waterafstotende jas met warmtefunctie. Binnen enkele seconden ben je lekker warm en klaar om de vrieskou te trotseren. Dat is te danken aan het verwarmingspaneel op de rug. Dit is instelbaar op drie temperatuurniveaus en zet je makkelijk aan en uit. Het element wordt via een battery pack voorzien van stroom.

Het Voltera Protect Jack is winddicht en gemaakt van Isotex 10.000 textiel met gesealde naden. Het houdt de warmte zeer goed vast dankzij de Thermoguard isolatie aan de binnenzijde. Door de flinterdunne constructie van het warmtepaneel is de jas gewoon opvouwbaar en kan hij zelfs in de wasmachine.

Het jack heeft twee steekzakken met ritssluiting, verstelbare manchetten en een capuchon met verstelbanden. Aan de binnenzijde zit een klein zakje met rits voor waardevolle spullen.

Informatie
Het jack is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering bij outdoorwinkels en webshops. Informatie: www.regatta.com. Consumentenadviesprijzen: Regatta Voltera Protect (Dames) € 180, Regatta Volter Protect (Heren) € 185.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

Lees tip:  Tips voor het dragen van Harris schoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *