In stijl de zomer in!

Met de start van het voorjaar en het vooruitzicht op beter weer zit de kans erin dat je begonnen bent met het uitzoeken van de kledingkast van je kinderen. Onze kleintjes groeien als kool en de kans is groot dat wat vorig jaar nog paste nu eigenlijk niet meer kan. Tijd voor een nieuwe garderobe! De leukste kindermerkkleding vinden is tegenwoordig niet moeilijk meer. Ook als de winkels fysiek niet geheel toegankelijk zijn is er genoeg te shoppen op het internet. Misschien biedt het internet zelfs wel meer opties dan ooit tevoren. Eindeloos shoppen naar de leukste kleertjes voor jouw kinderen!

Babykleren voor jongens en meisjes

Babykleren shoppen is voor vele kersverse mama’s en papa’s een echte hobby. Op de dag van vandaag is er een aanbod waar je u tegen zegt. Lieflijke kleertjes maar ook stoere babykleding van merken als Cars Jeans, Feetje of Noppies, maar wist je dat ook merken als Jack & Jones en Only een speciale kinderlijn hebben? Zo heb je merken die wellicht dichterbij jouw eigen stijl komen dan je had verwacht. Babykleding kan tegenwoordig in een stijlvol jasje gestoken worden. Een waar je zelf nog jaloers van zou kunnen worden. De opties zijn gigantisch. Kleurrijk, fantasievol met printjes en patronen of klassieker, neutraal, zowel voor meisjes als jongens.

Welk merk past bij mij?

Misschien is het lastig te bepalen welk merk het best bij jou en je baby of kind past. Geen zorgen, het kan zijn dat je het gevoel krijgt door de bomen het bos niet meer te zien maar begin je zoektocht eens door te kijken naar merken waar je zelf vrolijk van wordt. Zoals al eerder besproken zijn er genoeg merken die voor zowel volwassenen als baby’s en kinderen een lijn hebben ontwikkeld. Iets waar je wel rekening mee kan houden is de pasvorm. Sommige merken vallen kleiner uit dan anderen, iets wat ideaal is als jouw kleine een smallere pasvorm nodig heeft. Vaak achterhaal je dit soort dingen door het te proberen of via ervaringsverhalen van anderen. De meeste webshops zullen een kopje met reviews hebben waar je wellicht de informatie kunt vinden waar je naar zoekt.

Lees tip:  Bucket hats op je eerstvolgende festival

Lentekriebels!

Begint het bij jou nu ook te kriebelen? Begin met speuren naar de leukste, stoerste of lieflijkste kleertjes voor je gezin. Ruim samen met je kind de kast op en ontdek op die manier welke stijl jouw kind heeft. Zo jong als ze zijn, hoe leuk is het om ze zelf mee te laten kiezen in de nieuwe outfits? Dit maakt het aankleedritueel ook nog eens een stuk makkelijker! Je zult merken dat je kind trots is op zijn of haar kleding en deze met plezier uit de kast trekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *